Sokadik fogyókúrán vagy már túl, de még mindig nem fogytál le?

Nem tudod mit lehet enni diéta alatt?

Kérd a 27 Diétás Étel tananyagunkat!

Lényegre törő, érthető, reális diéta és fogyókúra tippek

27 Diétás Étel
2016 feb 10

GI diéta előnyei és hátrányai

Írta:
GI diéta előnyei és hátrányai

A GI diéta egyre népszerűbb lett a diétázók körében, így nem lehet elmenni mellette, hogy ne említenénk meg a lehetséges fogyókúrák között. Vajon hatásos vagy célszerű lenne ezt választani a fogyásunk érdekében? A GI diéta előnyei és hátrányai röviden és tömören vagyis konyhanyelven.

...

Tovább Szólj hozzá!

diéta

2016 jan 09

Esküvő előtti fogyókúra, hogy még szebb ruhában legyél

Írta:
Esküvő előtti fogyókúra, hogy még szebb ruhában legyél

Ha valahol hát az esküvőn a legfontosabb, hogy te legyél a legszebb. Ennek érdekében ajánlott egy esküvő előtti fogyókúra beiktatása, ha érzed magadon, hogy tudnál te még szebben is kinézni a nagy napján. Nincs is jobb érzés annál, amikor túl csordult önbizalommal állsz az oltár előtt és úgy mondod ki a boldogító igent.

Esküvő előtti fogyókúra
...

Tovább Szólj hozzá!

esküvő diéta fogyás

2016 jan 05

A tartós fogyás miért olyan nehéz?

Írta:
A tartós fogyás miért olyan nehéz?

Fogyni gyerekjáték, de megtartani a súlyod már komoly tudomány! A mai világban már annyi diéta és fogyás módszer létezik a tartós fogyás érdekében, hogy megszámolni se lehetséges. Valójában elég sokféleképpen le lehet fogyni, de mit sem ér, ha utána visszahízunk és nem tudjuk megtartani a súlyunkat. Lássunk pár fogyás módszert, amitől rövid vagy hosszú távon ugyan fogyhatunk, de később biztosra vehetjük a visszahízást.

tartós fogyás

...

Tovább 1 komment

diéta fogyás