Tünetek - Magas vérnyomás

Írta:
Tünetek - Magas vérnyomás

Nagyon sok kövér ember kénytelen szembesülni azzal a ténnyel, hogy egy súly és életkor felett jelentkeznek nála bizonyos tünetek, amik eddig talán még nem voltak jelen az életükben. Ezek egyike a magas vérnyomás, ami nagyon sok elhízott ember életét keseríti meg. Gondolom nem kell senkinek sem bemutatni, aki elhízott az tudja miről beszélek vagy, ha még nem, akkor nem sokára tudni fogja. A magas vérnyomás diagnózisát 3 mérésből állapítják meg és, ha 140/90 Hgmm az átlag akkor beszélhetünk már a magas vérnyomásról.

magas vérnyomás

Az elhízott embereknél ez majdhogynem automatikus jelentkezik és biztos az illető legtöbbször gyógyszeres kezelésre szórul, mert nem tud semmi mást tenni ellene. Gondolják ők. "Szerencsére" vannak, akik nagyon örülnek, hogy ennyi beteg ember van, azok pedig a gyógyszer gyártok, mert így szép kis profitot vágnak zsebre. Havonta több százezer ember pénztárcáját könnyítik pár ezer forinttól, ami egy idő után szép nagyon összegre duzzad és most csak a vérnyomáscsökkentő gyógyszerekről beszélek. Most kérdezheted, hogy "jó, de mit csináljak vele?". A legegyszerűbb válasz erre, hogy le kell fogyni, nincs mese. Az nem megoldás, hogy kinyitod a szekrényt leveszed a kekszes zacskót és betermeled az egészet, után meg panaszkodsz, hogy "jaj, de rosszul vagyok!"

keksz

A legkönnyebb megoldás erre, hogy nem veszed meg azt a kekszet, így nem fogsz érte fizetni, meg marad az a pénzed is. Majd idővel már gyógyszere se kell költened, ami miatt megint csak meg marad az a pénzed. Egy vékony test egyik nagy előnye, hogy baromi ólcson élhetsz, ha tudod mire és mikor van szüksége a szervezetednek. Nem kell pluszban enni ahhoz, hogy fent tartsuk a többlet súlyunkat. Nagyon boldog életet élhetsz úgy, hogy nem kell számolnod a következmények miatt. Persze hiába térsz át egy egészségesebb életmódra, ha még mindig magas a vérnyomásod, de, ha  már nem szeretnél gyógyszere költeni, akkor nagyon sok helyen olvasható, hogy a fokhagyma mennyire jó hatással van a betegségre. Ugyanis a magasat leviszi, az alacsonyat pedig felviszi. Átmenetileg ez lehet egy mankó mindenki számára. Ha eddig nem sikerült volna még meggyőznöm téged, hogy milyen súlyos és lapangó betegségről is van szó, akkor itt álljék egy adat. 5000 magyar ember hal meg évente a magas vérnyomás követkeményei miatt! Te hanyadik szeretnél lenni?

halálozási diagramm

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta hízás