Farizom/Popsi és Láb edzés

Írta:
Farizom/Popsi és Láb edzés

A nőknek nagyon fontos, hogy milyen popsi köszönöm vissza a tükörből. A egyik legfontosabb testrész, ami mutatja, milyen formában is van az illető. Két popsi formázó gyakorlatot szeretnék bemutatni nektek.

Kezdőknek nagyon ajánlom a Lunges vagy magyarul Kitörés gyakorlatot, ugyanis nagyon megdolgoztatja mind a fenekünk, mind a combunk izmait. Lent a videón láthatjátok, hogyan kell helyesen elvégezni. Saját tapasztalatból mondom, hogy, aki 40-t megcsinál mindkét lábra az másnap alig fog tudni kikelni az ágyból. Persze ez csak kezdőknél lehet így. Csinálj 2-3 sorozatot vagyis kétszer 40-t mindkét lábra és pihenj a sorozatok között 2-3 percet. A nagyon kezdők már 20-25-nél érezni fogják a hatását, ha gyakorlottabb vagy mehet a 3 sorozat is. Kezdőknek valószínű elég a heti egy alakalom, mert nagyon erős izomlázad lesz, ha helyesen csinálod, de amint elmúlt csinálhatod újra.

Amint úgy érzed nem jelent nehézséget a sima Lunges, emelheted a tétet és próbáld ki a Jump Lunge-t. Ez egy nehezített gyakorlat már. A lényeg, hogy most már nem kilépsz majd visszalépsz és a másik lábbal is megcsinálod, hanem ugrással váltasz lábat, ahogy a videóban is látni fogod. Nagyon comb gyilkos a gyakorlat közben, de másnapra a feneked fog jobban fájni. Kezdőknek 1 sorozat ajánlott 15 ismétléssel. Haladóbbak 3 sorozatot is csinálhatnak 15 ismétléssel mindkét lábra. Ha egyre jobban kezdesz hozzászokni, akkor addig emeld az ismétlés számot, amíg érzed, hogy használ a gyakorlat.

Ha jól csinálod, akár 5-6 napos izomlázad is lehet, ami azt jelenti, hogy van hova fejlődnöd. 

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

edzés diéta