New Man Program - Zsuzsi 7. nap

Írta:
New Man Program - Zsuzsi 7. nap

Már az első hét után is sokat tanultam, és megváltozott az ételhez és magához a diétázáshoz való hozzáállásom. Megtanultam, hogy nem kell koplalni ahhoz, hogy fogyjak, sokkal inkább tudatosan kell étkezni és megválogatni azt, hogy mit eszek. Így sikerült kezdésképpen már az első héten fogynom 1 kilót!

Számomra a módszer egyik előnye, hogy nem kell méregdrága vagy nehezen beszerezhető élelmiszereket vásárolni. Teljesen átlagos, de egészséges napi menüt tudok összeállítani úgy, hogy az diétás legyen! Persze ez odafigyelést és precizitást igényel, de gyorsan bele lehet tanulni a dolgokba annyira, hogy az napi rutinná váljon.

Eltelt egy hét. Talán ez volt a legnehezebb időszak, mivel Zsuzsinak meg kellett ismerkednie a szabályokkal, mindent elsajátítani, hogy saját magától tudjon hatékonyan fogyni. Egy kicsit túl is teljesítette a minimumot fogyás tekintetében. Úgy állítottuk be, hogy heti fél kilót kell fogynia minimum. Talán még a képeken nem látszik a változás, de a méretekben már igen és Zsuzsi saját bevallása szerint a combján érzi a legjobban a változást eddig. Pont úgy jött ki a lépés, hogy 4 napra el kellett utaznia egy gasztronómiai fesztiválra, ami épp nem a legjobb hely egy diétázó számára, de ügyesen megállta a helyét Zsuzsi és a számok ugye bár nem hazudnak. Az adatok és a képek a tovább mögött.

  • Időtartam: 7. nap

  • Súly: 64.5 kg

  • Mellbőség: 87 cm

  • Derékbőség: 74.5 cm

  • Csípőbőség: 101.5 cm

fogyás 7 nap

hirdetes.gif

jelentkezem.jpg

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás zsuzsi derékbőség mellbőség csípőbőség new man program