Vékonyaké a világ!

Írta:
Vékonyaké a világ!

Úton útfélen azt látjuk a hirdetőtáblákon, a tv-ben vagy újságokban, hogy az ideál a vékonyságban keresendő. Valóban, a nyugati társadalomban főként a vékony, formás test az etalon és ujjal mutogatunk vagy kinevetjük a kövérebb egyéneket. Sokan mondjuk, hogy az a világ, amit mondjuk a tv-ben látunk nem a való világ, és sajnos igazuk is van. A nyugati társadalom és főleg a modern országok döntő hányada minimum túlsúlyos, amit joggal lehet úgy tekinteni, hogy, ha veszünk egy átlag embert és megnézzük, hogy néz ki, akkor minimum túlsúlyos lesz.

vékony

A természet, amiben élünk nem a túlsúlyos embereknek lett kitalálva, mert, ha így lenne, akkor nem lenne nehézségünk a túlsúlyunk miatt. Ezt az állapotot a modern világ tette lehetővé. Arra törekszik, hogy mindenkinek jusson étel, senki se éhezzen, ami nagyon jó gondolat, csak már átestünk a ló túl oldalára. Én határozottan állítom, hogy az egyik legnagyobb baj, hogy túl olcsó lett az élelmiszer. Ugyanis, az élelmiszer gyártók arra törekednek, hogy minél olcsóbban állítsák elő az élelmiszert, hogy minél többet tudjanak venni belőle az emberek. Ez azért probléma, mert a lakosság hozzászokik az olcsósághoz és miért választaná ezután a drágábbat? Csakhogy általánosságban az olcsó egyenlő a gagyival és egyenlő a kalória dús élelmiszerrel. Régen, amikor nem volt ilyen a világ az emberek, azt ették, amit megtudtak termelni. Sanyarú világ volt az is, szó se róla, mert sokan éheztek, de határozottan kevesebb volt a túlsúlyos ember. Jött a modern gazdaság és látjuk mi lett a vége.

vékony

Egyszóval, aki vékonynak mondhatja magát szinte már kiváltságosnak számít. Sokkal többre viheti az életben. Köztudott, hogy tovább élnek, könnyű dolguk van a mindennapi életben mozgást tekintve, kevesebb betegségek érik, jobb fizikai látványt nyújtanak, több vagy tartósabb kapcsolatuk lehet. Senki nem tud olyan véleményt mondani a kövérségre, hogy annak hosszútávon pozitív eredménye lenne mindenféle mellékhatások nélkül. Arról nem is beszélve, hogy az előre haladottabbak komoly összegeket fizetnek gyógyszerekre havonta. Ezekből a tényekből kiindulva a világ tényleg a véknyaké.

vékony kövér röntgen képEgy vékony és egy kövér ember röntgen képe.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hízás