Miért fogadják el magukat ilyennek a telt lányok?

Írta:
Miért fogadják el magukat ilyennek a telt lányok?

Rengeteg oldal foglalkozik a telt lányok megvédésével. Ezek az oldalak általában azt hirdetik, hogy a telt lányok is ugyan olyan szépek, mint a karcsú társaik és nem szabad őket lenézni, azért, mert úgy néznek ki ahogy. Persze lenézni, sehogy sem szabad, de vajon, miért alakult ki ez a közösség? A médiába csak arról lehet hallani, hogy a karcsúság az ideál, ennek ellenére mások buzgón állnak ki a telt lányok mellett és a védelmükbe veszik, azokat, akik látszólag nem akarnak kirakat bábuk lenni. A leggyakoribb érv az szokott lenni, hogy, aki telt annak ilyen a természetes alakja és fogadja el magát ilyennek, mert sok mindent nem tehet ellene és sokan el is fogadják ezt. Persze nem azért, mert rájöttek, hogy ők tényleg ilyenek, hanem azért, mert nem tudnak mit csinálni ellene. Rengeteg kommentet olvastam és másoktól is sokszor hallom, hogy a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogyan kell lefogyni. Persze mindenki tudja az alap igazságot, hogy sporttal és diétával, de mégis a legtöbben nem tudják, hogy mit és hogyan csináljanak. Mindenki a gyors és villám módszereket keresik, mert a lehető leggyorsabban próbálnának megszabadulni a súly feleslegüktől.

telt lányok

Amikor már tényleg nem tudnak mit csinálni a fogyásuk érdekében, marad a felvállalás és az elfogadás. És akkor itt kérdezném azoktól a büszke telt lányoktól, akik elfogadták magukat úgy ahogy vannak. Ha lenne egy 100%-ban sikeres fogyókúra, akkor lefogynának? Vajon dobnák a büszkeségüket és csatlakoznának a karcsú lányok világába? Van olyan, aki erre nemet mondana? Egy okot talán tudok mondani. Vannak férfiak, akiket kimondottan a telt lányok után érdeklődnek. Lehet, hogy egy ilyen férfi párja nem fogja azt mondani, hogy, akkor beadom a derekam és lefogyok, annak ellenére, hogy őt így szeretik. Egyéni tetszés kérdése, de ettől függetlenül a lány nem biztos, hogy nem szeretne fogyni. Ráadásul egyre jobban terjed a molett modellek térnyerése. Ez is egy nyomos ok lehet, de karcsú(nem sovány) modellnek nem lenne jobb?

telt lányok

A címből kiindulva ne fogadjuk el magunkat ilyenek, ha nem szeretnénk. Merjünk jobbak lenni, merjünk saját magunk lenni és ne mások mondják meg, hogy fogadjuk el magunkat, de ne is mások mondják meg, hogy nézzünk ki. Bárki aki hozzám fordul annak mindig próbálok segítek, hogy jobb élete legyen ezen a téren, mert valakinek csak ezen múlik a boldogsága. Ne a kövérséget fogadd el, hanem a segítséget, amit nyújtanak feléd!

Ha te sem így akarsz élni ezentúl, akkor válaszd a New Man Programot, mert csak ez adja meg neked azt a külsőt, amire mindig is vágytál. Törj ki az átlagból és merj karcsú lenne.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hízás