New Man Program - Zsuzsi 42. nap

Írta:
New Man Program - Zsuzsi 42. nap

A ruhatáramban ugye vannak olyan gatyáim, amiket újra hordok, mert összeér/kényelmes a csípőmön és nem vág az oldalamba. Annyira már nem takargatom magamat, de azért még kapóra jön, hogy pulcsis időszak van. :"D
Fehérneműk se vágnak be annyira, pl. melltartó oldalt vagy a bugyi a csípőmön, no muffintop, jó egy kicsi van még. Szal kezdenek eltűnni azok a dolgok, amik zavartak és megnehezítették az öltözködést, pl. voltak olyan nadrágjaim, amikhez nem mertem passzentosabb felsőt venni, mert nagyon látszott a muffintop. Méreteket még nem fogytam, vagy nem tudom. Egy magasított szárú shortot felvettem, amikor albiban voltam és majdnem, hogy nagy. xd Szal lehet, hogy M-Lből S-M be vándorlok. 

Túl vagyunk ezen a héten is. Zsuzsi 0.6 kilót tudod fogyni, ugyan annyit, mint múltkor. Ha összehasonlítjátok a kezdeti képekkel, akkor oldalról nézve lehet a legszembetűnőbb változást észre venni. Egyre jobban laposodik a hasa, ami elég népszerű vágyálom a diétázok körében. Nincs is messze már a 60 kilós cél, bár nagyon meg kell küzdeni, hogy elérjük. Az egyik gyakori probléma, hogy türelmetlenek vagyunk és elkapkodjuk a fogyás folyamatát. Nem szabad elveszteni a fejünket, mert a visszájára rúghat. A jövő heti jelentés Zsuzsiról csúszni fog a vizsgái miatt, de bepótoljuk őket. A képeket és adatokat a tovább mögött megtaláljátok.

  • Időtartam: 42. nap

  • Súly: 60.8 kg

  • Mellbőség: 85 cm

  • Derékbőség: 69 cm

  • Csípőbőség: 98.5 cm

fogyas_42_nap.jpg

hirdetes.gif

jelentkezem.jpg

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás zsuzsi new man program