New Man Program - Noémi 14. nap

Írta:
New Man Program - Noémi 14. nap

Az egyik nadrágomnál észrevettem, hogy nem feszül annyira a lábamon, meg a fenekemen. Egyre jobban szeretem csinálni. Új ételeket állítok össze a saját ízlésem szerint és élvezettel eszek minden alkalommal. Az egyik ismerősöm is mondta, hogy, mintha kisebb lenne a fenekem, amitől még több kedvet kaptam. Igazából akikkel megosztom mind támogatnak és érdeklődnek. A közérzetem is sokkal jobb, hogy tudom, hogy egészséges ételeket eszek. És tudatosan odafigyelek magamra. Nincsenek szélsőségek, hogy vagy keveset vagy sokat eszek, hanem pont, ami kell, annyit.

Egyre jobban közeledünk a végső 51 kilóhoz. Amitől egyre nagyobb kedve van Noéminek is a fogyáshoz. Van az a pillanat, amikor ki lehet jelenteni, hogy már szinte élvezet a fogyás. Ha rátalálunk a helyes útra, akkor már csak sodródni kell az árral és az idő meg hozza a kívánt eredményt. 0.8 kilót fogyott a múltkorihoz képest Noémi, ami baromi jó eredmény attól, aki tényleg az utolsó kilóit adja. Ilyenkor mondják azt, hogy az utolsó kilókat a legnehezebb leadni. Valójában csak annak, aki nem tudja, hogy kell. Már nagyon oda kell figyelnie, hogy mit csinál és nem szabad félvállról venni a dolgokat. Tudatosan és megfontoltan kell hozzáállni a dolgokhoz és az eredmény meg fog mutatkozni. Már nem is kell mondom akkor, hogy Noémi az átlaghoz képest nagyon egészségesen étkezik, szinte csak helyeselni tudom a választásait. Látszik a képeken, hogy Noémi a hasi és comb tájékán elkezdett szálkásodni, ami a kevesebb testzsírszázalékot jelenti és egyre jobban kezdenek elő bukkanni a csontozat és az izomzat körvonalai. A tovább mögött megnézhetitek ezeket az eredményeket, képekkel és adatokkal.

  • Időtartam: 14. nap

  • Súly: 53.6 kg

  • Mellbőség: 81 cm

  • Derékbőség: 62 cm

  • Csípőbőség: 80 cm

noemi_14_nap.jpg

És egy bónusz kép a végére. Láthatjátok, hogy két hét alatt mennyit változott az alakja Noéminek. Én magam sem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyivel lesz vékonyabb. Innen is gratulálok neki újra!

noemi_14_nap_bonusz_1.jpg

hirdetes.gif

jelentkezem.jpg

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

noémi diéta fogyás derékbőség mellbőség csípőbőség new man program