New Man Program - Dénes 0. nap

Írta:
New Man Program - Dénes 0. nap

new_man_banner.jpg

Sok fogyókúrát csináltam már, de még egyik sem sikerült, hátha ez fog. Nagyon jó, hogy figyelnek az emberre, segítik az étrendet és javasolsz. Ez sokat segít!

Nagyon örültem, mikor jelentkezett Dénes a New Man Programba, mert  tudtam, hogyha sikerül lefogynia, akkor az sok embernek fog motivációt jelenteni. Dénes odáig jutott, hogy körülbelül 200 kilóig gyarapodott és azért csak körülbelül, mert nem találtunk olyan mérleget, amivel pontosan lemértük volna. Saját állítása szerint, amikor utoljára mérték le 200 kiló volt, de szerinte azóta is hízott valamennyit. Van egy 180 kilóig mérő mérlegünk, tehát csak akkor tudunk pontos számot mondani, ha odáig eljutottunk.

new man program diéta fogyás dénes

Neked nem kell képet küldened a New Man Program alatt!
Az adataidat bizalmasan kezeljük!

A tovább mögött láthatjátok az adatait.

Minden ember más és más, általában nem az egyénnel van baj, mert ő valamiért képtelen fogyni, hanem sokszor a foglalkozással lehet probléma. Amikor meghallottam, hogy Dénes 3 műszakban dolgozik és ez hetente cserélődik nagyon leesett az álam, mert az ilyen embernek nagyon nehéz dolga van. Amikor valaki nagyon elfoglalt, annak ilyenkor étrendet kell írnom, hogy tudja, pontosan mikor mire van szüksége. Sajnos az nem lehet kifogás, hogyha valakinek nincs ideje enni, mert dolgozik. Valahogy meg kell oldani, mert akkor sose fog lefogyni. Szerencsére ez a probléma nem lett akkor gond számára, így elkezdődhet Dénes fogyása. A célunk 88 kiló, mert elégé magas, 198 centi Dénes. Egy darabig el fog tartani, de valahol el kell kezdeni változtatni.

  • Időtartam: 0. nap

  • Súly: ~200 kg

  • Mellbőség: 142 cm

  • Derékbőség: 144 cm

  • Csípőbőség: 137 cm

hirdetes.gif

jelentkezem.jpg

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás dénes new man program