Diéta vs Sport. Melyikkel fogyhatok jobban?

Írta:
Diéta vs Sport. Melyikkel fogyhatok jobban?

A hét képe

Diéta vs Sport, avagy melyik a hatékonyabb?

A blogon rengeteg komment született már arról, hogy diétával vagy sportolással hatékonyabb fogyni, esetleg az együttes kombinációval. Egyszer és mindenkorra szeretnék pontot tenni erre a vitára, mert még mindig nagyon sok tévhit kering az itt olvasók körében is.

  • A diétával tudunk a legkönnyebben és a legegyszerűbben fogyni, mert, ha alapból jól válogatjuk meg, hogy mit eszünk, akkor semmilyen plusz munkánkba nem kerül a fogyás. Minél kövérebb vagy, annál könnyebb a diétával fogyni. Például, ha valaki 130 kiló, akkor csak simán el kell hagyni a sütemény és társait és simán tudna 20-30 kilót fogyni. Minél vékonyabb vagy annál nehezebb és annál tudatosabban kell hozzáállni a táplálkozáshoz. Itt már nem férnek bele hibák. Ha sportolunk, ha nem, akkor is fogyni fogunk. A sport hiánya nem befolyásolja a fogyást, de a megléte javítja annak eredményeit.

  • Ha csak sportolni szeretnénk és nem akarunk diétázni, azt is megtehetjük, de nagyon rizikós. Tudni kell, hogy hiába sportolunk egy órát keményen, egy rosszul megválasztott étkezéssel pár perc alatt tönkre vághatjuk az aznapi teljesítményünket. Tehát, aki ezt választja tudjon rá, hogyha diétázni nem is diétázik, akkor is oda kell figyelnie az étkezéseire, tehát sütit így se, úgy se ehet.

  • A legjobb, ha kombináljuk a diétát a sporttal. Hetente 2-4 napot sportolhatunk két étkezés között, kardió és erősítő edzésekkel felváltva. Fontos megjegyezni, hogy a diétát nem szabad befolyásolni a sporttal, tehát se többet, se kevesebbet nem szabad enni, azért, mert sportoltunk. Ugyan úgy együnk, mintha nem sportolnánk, bár, ha komoly erősítő edzéseket végeztünk, akkor a következő étkezésnek érdemes fehérjében dúsnak lennie, hogy az izmaink megfelelően tudjanak regenerálódni.

jelentkezem

Ne törd a fejed azon, hogyan is kezdj neki ennek az egésznek, hanem jelentkezz a New Man Programra és kezd a holnapot lelkiismeret teljesen.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hét képe