Esti falásrohamok megszüntetése

Írta:
Esti falásrohamok megszüntetése

A hét képe

Esti falásrohamok megszüntetése

Rengeteg ember küzd ezzel a problémával, de valójában egyszerűbb a megoldás, mint gondolnád. Gyakorlatilag a reggeli hiánya okozza ezt az állapotot. Ha az ember nem reggelizik, akkor a test egy idő után megszokja ezt és nem is leszünk éhesek reggel, azonban este annyira megéhezzünk, hogy elveszítjük az önkontrollt. Amint reggelizni kezdünk azt vesszük majd észre, hogy elég hamar megéhezzünk újra. Már ebédre farkaséhesek lehetünk, amire elsőre úgy gondol az ember, hogy ez rossz, mert mindig a túlzott evésre gondol, mint a fő elhízás okozójára.

Valójában az a jó, ha megéhezzünk, mert ekkor tudjuk, hogy a testünk nem tartalékol, hanem feldolgozta az elfogyasztott ételt és el is használta. Ezért is kerülendő az éhségcsillapító gyógyszerek szedése, gyakorlatilag pont a tartós fogyást fogja meggátolni. Ettől felgyorsul az anyagcsere és nagyobb az esélye a fogyásnak. Ráadásul az evés elég jó éhségcsillapító is nem? Persze nem keverendő össze a sütemények utáni éhséggel. Ugyanis a sütemények hirtelen megemelik a vércukorszintünket, majd innen rohamosan csökkenésnek indul, ami szintén egy gyorsan végig futó éhséget eredményez. Ebben az esetben inkább hízásról beszélhetünk. 

Tehát holnaptól mit csinálj, ha eddig még nem tetted? Reggelizz! Bátran merem állítani, hogy enélkül esélyed sincs tartós eredményt elérni, mert ugye a fogyás önmagában nem elegendő, azt meg kell is tartani!

(Kommentben szívesen várok téma javaslatokat.)

Ha bármilyen problémát okozz ennek a betartása, akkor nyugodtan kérd a segítségem. A blogon más hasznos információt is találtok diéta és fogyás témában. Amennyiben azonnali segítségedre lenne szükséged, úgy a New Man Program pontosan neked lett kitalálva. Ráadásul neked nem kell már kitapasztalni a fogyás rögös útjait.

new man program 

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hét képe