Éjszakai evés Karolina példájával

Írta:
Éjszakai evés Karolina példájával

Ezen a héten sokat foglalkoztam az esti evésekkel. Többek közt, mikor kell vacsoráznunk, hogy fogyni tudjunk. Illetve, hogy hogyan előzhető meg az éjszakai falásroham. Most egy konkrét példát szeretnék bemutatni arról, hogy amikor éjszaka sokáig vagyunk fent, akkor is lehet enni csak be kell tartanunk néhány alapszabályt.

new man program fogyás diéta

Nézd csak meg Karolina fogyását. Az (1) ponton látható, az abban az időszakban megmutatkozó valódi súlya. A valódi súly azt jelenti, hogy vesszünk egy adott időszakot és megnézzük, hogy akkor mi volt a legalacsonyabb súlyod. Amikor egy kicsúcsosodó alj látszik a grafikonon, mint az (1) pont, az lesz a valódi súlyod.

Aztán szólt nekem Karolina, hogy a (2) pont előtti napon sokáig lesz fent és mit csináljon ebben az esetben. Én azt tanácsoltam neki, hogy ugyan úgy egyen, mint nappal és 3 óránként. Meg is fogadta, ez abból is látszik, hogy másnapra vagyis a (2) pont napján nagyon megnőtt a testsúlya, mert ugye sokat evett előző este és nem volt elég ideje, hogy kiürüljön másnapra. Sokan ilyenkor azt gondolják, hogy híztak ezért kétségbe esnek és sokan emiatt hülyeségeket csinálnak vagy koplalnak, mert azt a következtetést vonják le, hogy kevesebbet kell enni és estére már, ha lehet semmit se.

Amint látod a természet elvégezte pár nap alatt a dolgát és drasztikusan csökkent Karolina súlya. A (3) pontnál annyi lett a súlya, mintha nem is lett volna az az esti mulatozás a (2) pontnál. Remélem tanulsz ebből az esetből és nem a falnak beszéltem. Vagy annyira intelligens szerintem, hogy megfogadod ezeket a tanácsokat. A tanulság végtére az, hogy enni kell, mint a güzü.

Ha te is kipróbálnád azt amit Karolina csak nyilvánosság nélkül, akkor jelentkezz a New Man Programra. Neked is lehet olyan alakod, amit megérdemelsz.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás karolina new man program