Gyors fogyást ígérő fogyókúrák

Írta:
Gyors fogyást ígérő fogyókúrák

Avagy kapjunk már észhez

Néha szoktam olvasgatni női magazinokat, főleg a fogyókúrás cikkek miatt és elég szomorú, hogy miket képesek leírni. Ráadásul még szomorúbb, hogy meg is fogadják az emberek, mert tudják a magazinok írói, hogy nemes egyszerűséggel az ember hülyék(már bocs) és fogalmuk sincs mit jelent JÓL diétázni, ezért arra mennék, hogy minél nagyobbat ígérjenek, hogy minél többen vegyék meg a lapjukat. Nem egyszer olvastam már magazintól függetlenül, hogy heti 10 kilót is fogyhatsz, ha betartod ezt és ezt. Aki heti 10 kilót tud fogyni és utána visszaállva a normális étkezésére meg is tudja azt tartani, amit bizonyítani tud, akkor még fizetek is neki ezért. Ilyen nem létezik és nem is fog, persze a betegség más dolog, azt ne soroljuk ide(amúgy is ott vizet is veszítenek). Elmondom, miért nem lehet heti 10 kilót fogyni, ha kíváncsi vagy rá.

diéta magazinok

Számomra felfoghatatlan, de rengeteg ember úgy kezd bele a diétába, hogy a másik oldaláról közelíti meg azt. Van olyanok, akinek elmagyaráztam, hogyan tud úgy fogyni, hogy sokat eszik, ezért nem éhezik, változatosan étkezik, így nem lesz unalmas, rengeteg ételt nem kell megvonnia magától és emiatt biztos, hogy tartós lesz az eredmény. Ehelyett inkább azt választják, hogy egy hétig csak barna rizst esznek, mert azt hallották "okos emberektől" attól "állítólag" sokat lehet vele fogyni egy hét alatt. Érti ezt valaki, mert én nem. Több cikket is írtam arról, hogy mit érdemes enni diéta alatt, nyugodtan lehet ötleteket venni egészséges ételekről vagy mit érdemes enni nyáron hisz annyi zöldség van, hogy állandó jelleggel lehet most már friss párolt zöldségeket enni köretnek is.

Kezdjük pár ténnyel, amit feltétlenül tudnod kell. Minél több a súlyfelesleged annál többet tudsz fogyni egy héten vagy hónapon belül. Azonban, ahogy csökken a súlyfelesleged a diéta következtében, úgy csökken a lefogyott kilók száma is egy hónap alatt. Nagyon fontos, hogy ne a kilókat nézd, hanem a centiket vagy a kezdeti súlyod hány százalékát adtad le a hónap végére. Tehát az elején sokkal többet tudsz majd fogyni, már ha jól csinálod a diétát, mint a végén, de a végén már egy-egy kiló fogyás sokkal látványosabb eredményt fog hozni, mint a fogyásod kezdetén.

egészséges ételek

Hogy miért nem lehet heti 10 kilót fogyni? Két oka is van. Részben azért, mert fizikailag nem kivitelezhető. Egy átlagos felnőtt ember, aki az irodában ül sokkal jobban ki van téve az elhízás ártalmainak. Egy ilyen embernek átlagosan olyan 1800-2200 kalória között van a kalóriaigénye. Tehát, ha nem enne egész nap semmit, akkor 1800-2200 kalóriát tudna megspórolni, amit nem ajánlok senkinek. A példa kedvéért, ha nem ennél egy hétig és most számoljunk 2000 kalóriával, akkor heti 14.000 kalóriát tudnál megtakarítani. Vagyis ez lenne a maximum, amit felhasználna a tested. Nem mellékesen mondva, ha valaki ennyire koplalna, annak az anyagcseréje lelassul és csökken a napi kalóriaigénye is, ezért ez a 14.000 még kevesebb lenne. Ráadásul a koplalás után automatikusan jön a visszahízás.

Na már most 10 kiló testzsír kalória érteke tudja valaki mennyi? 77.000 kalória vagyis a 14.000 kalóriával szemben elég sok. Ebből kifolyólag egy hét koplalással maximum 2 kiló sikerülne. Sportolni se tudna az illető, mert nem lesz energiára rá és mivel erre mondhatni senki nem képes, így marad a "normális" diéta, amivel nyilván jóval kevesebb kalóriát fogunk tudni megspórolni. A másik dolog, amiért nem tanácsos sokat fogyni gyorsan az az, hogy lógni fog a bőröd. Ha nem is egy hét alatt, de 10 kiló fogyás egy hónap alatt is sok. És mivel nem tudunk egy hónapig koplalni, így marad a lassabb, egészségesebb, de tartós fogyás. Hisz ez a lényeg nem? Egy olyan diéta, ami tartós fogyást eredményez és nem fog után visszajött hónapok múlva mindent.

Azonban, ha most azt mondanám, hogy adok egy linket, ahol le van írva egy szuper gyors módszer a fogyásra, akkor érdekelne annak ellenére, amit a fentiekben írtam? Tessék kattintsd ide.

Gondolom neked is fontos, hogy olyan diétát csinálj, amivel már alapból tudod, hogy nem fogsz visszahízni a végén? Ez elég egyértelmű elvárás ilyenkor, mégis sokan visszahíznak, mert tudatlanul vágnak bele. Én ezt a tudást szeretném neked megtanítani, ha részt veszel a New Man Programban. Végre rád legyenek irigyek és ne te másra.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hízás