Te se tudsz lefogyni? Nem véletlenül!

Írta:
Te se tudsz lefogyni? Nem véletlenül!

A hét képe

Te se tudsz lefogyni? Nem véletlenül!

Itt a strandszezon és gondolom még mindig attól félsz, hogyan fogsz kinézni a strandon. Ki kell, hogy ábrándítsalak nem jól. Ha ezt olvasod valószínű azért teszed, mert súlyproblémáid vannak. Ebben persze egy dolog tud segíteni neked, az pedig a fogyás és a diéta.

Szerintem te is úgy vagy már a médiával, hogy amit a fogyásról és diétáról mondanak, annak a fele sem igaz. Én inkább úgy gondolom, hogy a 90%-a. Vannak alapigazságok, de mire mennek vele az emberek? A lakosság 65%-a túlsúlyos. Az hogy egyél több egészséges ételeket már lejárt lemeznek tekinthetjük, mert ettől még senki nem fog lefogyni. A másik kérdés, hogy mi számít egészség ételek? A legtöbbünk úgy gondolja, hogy ebbe a zöldségek és a sovány húsok férnek bele. Rengeteg helyen láttam, hogy leszólják a gyümölcsöket a cukortartalma miatt, a zsírosabb húsokat a zsírtartalma miatt. A krumplit, rizst és kenyeret egyenesen trend lett köpködni. Elárulom neked, hogy az ételek 90%-t nem szabadna elhagynia. Például a gabonafélékkel semmi gond nincs, csak az nem mindegy, hogy milyen formában esszük.

Fogadjunk te is úgy tudtad, hogy a puffasztott rizs vagy az abonett jobb a kenyérnél vagyis "diétásabb"? Ez egy nagy tévhit, úgyis pont fordítva, mert a sima fehér kenyér kalóriaszegényebb a puffasztott rizs és az abonettnél. Nem hiszed vagy csak nem érdekel? Ez a te dolog, én mindenesetre, akiknek segítek a fogyásban ugyan úgy kenyeret esznek és fogynak. Nem mellesleg jól érzik magukat. Ez a tévhit vagy bármilyen más tévhit azért alakulhatott ki az emberek fejében, mert a média ezt mondta nekik. Például az abonettet is valahogy el kellett adni nem?

A másik, amitől frászt tudok kapni, amikor diétás süteményeket reklámoznak vagy akarnak eladni a népnek, mondván az milyen jó fogyásnál. Egy dolgot nagyon alaposan verj a fejedbe, hogy ami kicsit is süteményre hasonlít, azt nem eheted, akkor ha fogyni szeretnél. Nem létezik olyan sütemény, ami kalóriaszegény lenne, maximum csak egy fokkal lehet jobb a hagyományosaktól, de még mindig ugyan olyan rossz. Esetleg lassabban fogsz hízni, erre tényleg alkalmas lehet.

A sikeres fogyás nem pénztárca függő, nem attól függ, hogy mennyire egészséges ételeket tudunk venni. Az egész fejben dől el és sajnos az átlag ember tudatlan, fogalmuk sincs a siker titkáról. Nem állítom, hogy nálam lenne a bölcsek köve, de aki eddig nálam volt mindenki tudott fogyni kivétel nélkül, a legkövérebb emberek is. Én ezt a tudást szeretném neked megtanítani, ha velem tartasz és részt veszel a New Man Programban.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hízás hét képe