Hogyan lehet Szépségkirálynő alakunk?

Írta:
Hogyan lehet Szépségkirálynő alakunk?

A hét képe

Nagyon is aktuális mostanság a téma, hiszen pár napja derült ki, hogy ki lett Magyarország szépe és önkénytelenül is felmerül az emberben, hogy vajon azok a lányok miért olyan vékonyak?

Aki most egyből rávágná, hogy genetika az ne tegye, mert ilyen sajnos nem létezik. Vagyis te magad sem a genetikád miatt híztál el. Ha a családban visszamenőleg is sok lenne a kövér ember az csak egy dolgot jelent mégpedig, hogy eltanultátok egymástól a rossz étkezési szokásokat.

A szépségkirálynők egyetlen fegyvere a bomba alakjukra a motiváció. Elég furcsán nézne ki egy duci lány a kifutón és nem azért, mert automatikus csúnya, aki duci, egyszerűen csak nem őt keresik oda. Ebből kifolyólag követelmény a csinos és formás alak. Ebből a kiinduló helyzetből elég egyszerű belekezdeni bármilyen diétába is, hisz ezen múlik vagy bukik a dolog. Neked is kell találni egy motivációt, ami beleillik az életed és tudod, hogy megkönnyítené az a diétádat.

A saját példámból kiindulva nekem az volt a motivációm, hogy elértem azt a súlybeli határt, aminél már betelt a pohár és muszáj voltam változtatni. Sajnos van akinél ez a pillanat nem jön el és csak a szerencsében bízhat, hogy megáll a hízása. Egy szépségkirálynő diétája csak és kizárólag egészséges ételekből áll na és persze a rendszeres kardió edzésekből. Nincs itt titok egyszerűen mellőzni kell a nagyon kalóriadús ételeket és többször kevesebbet alapon kell étkezni egy nap. Oda kell figyelni, hogy miből mennyit eszel lehetőleg sokkal több zöldséget, mint eddig. Napi szinten levest és a kenyeret naponta maximum egy szeletre korlátozva. Viszont amikor kifutón van valaki, akkor csalóka lehet, mert ilyenkor szoktak a legvékonyabbak lenni a lányok. Ez egy illúzió csak, mert ezt úgy érik el, hogy egész nap vagy nem isznak vagy csak nagyon keveset. Ugyanis a víz kicsit felpuffasztja a testet főleg a gyomor és belek környékén. Nagyon jól megfigyelhető a reggeli és az esti kinézetünkön a tükörben. Ezért tud becsapni minket és ezért rossz irányba vihetik el a testképünkkel kapcsolatos látásmódunkat. Márpedig inni nagyon is fontos, sokszor ezen is múlhat, hogy sikereket érsz el vagy sem.

Direkt nem írok ide olyan módszereket, amiket egyes szépségkirálynők alkalmaznak, mert nem mindenki csinálja jól és távol álljon tőlem, hogy félrevezető tippeket adjak. Fogyni sokféleképpen lehet, de nem mindegy, hogy élvezed-e az odafele tartó utat vagy sem.

Azonban, ha valódi fogyásra vágysz és nem akarsz azon aggódni, hogy vajon visszafognak-e jönni a leadott kilóid, akkor a New Man Program neked való. Azt ehetsz, amit szeretsz éhezés nélkül és végleg búcsút mondhatsz a túlsúlynak. Egy tanácsadót kapsz magad mellé, aki végre megmondja neked a tutit.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hét képe