Éhségérzet csökkentése éhezés nélkül

Írta:
Éhségérzet csökkentése éhezés nélkül

A legegyszerűbb trükk az éhségérzet csökkentésére és az éhezés elkerülésére

Az éhségérzet és az éhezés között hatalmas a különbség, de sokan nincsenek tisztábban mit is jelent a két fogalom. Az éhségérzet az, amikor elfogy a gyomrunkból a táplálék és a gyomorsav elkezdi marni a gyomrunk falát, amit mi úgy érzünk, hogy éhesek vagyunk. Az éhezés azonban két csoportra osztható. Az első, amikor úgymond koplalunk és huzamosabb ideig nem eszünk. A második, amikor aránylag gyakran eszünk, de nagyon keveset, ami szintén éhezéshez vezethet. Fogyás alatt viszont csak az éhezés, amit kerüljünk el, mert ha folyamatosan éhezik az szervezettünk, akkor nemhogy fogyni, de még hízhattunk is legrosszabb esetben. Akkor mi a helyzet az éhségérzettel? A tovább mögött elmondom.

Éhségérzet csökkentése éhezés nélkül

Az éhségérzet az ellenségünk?

Sokan úgy gondolják, hogy a fogyás egyenlő a kevés étkezéssel ezért próbálunk minél kevesebbszer enni, ezért gyorsan éhesek leszünk, amit nem tudunk elviselni, amit valahogy elszeretnénk nyomni. Léteznek éhségérzet csökkentése céljából gyógyszerek, de aki ezt szedi az garantáltan nem fog lefogyni. Sőt az se fog lefogyni, aki el akarja nyomni az éhségérzetét. Akár hiszed akár nem, az éhség jó dolog és tudod mivel lehet a legkönnyebben megszüntetni az éhségérzetet? Nem fogod kitalálni.

Egyél, hogy fogyj

Az evéssel. A fogyás és a diéta barátja az evés. Mit tanultál a cikk elején? Hogy az üres gyomor miatt van éhségérzeted vagyis ahhoz, hogy megszűnjön enned kell. Persze most se mindegy, hogy mit eszel. Arra kell törekednek, hogy amikor enned kell akkor ne egyél egyszerre túl sok kalóriát. Mondok egy nagyon egyszerű példát. Ha van két szelet rántott hús és van két ugyanakkor szelet natúr sült hús, akkor melyikkel fogsz jobban jól lakni? Mindkettővel ugyan úgy jól laksz, de a natúr sült húsban kevesebb a kalória. Tehát elmúlik az éhségérzeted, jól fogsz lakni és még fogyni is fogsz. De miért jó, ha éhesek vagyunk? Maga az érzésben nincs semmi jó, de ha érzed, hogy kezdesz éhes lenni az azt jelenti, hogy a tested feldolgozta amit előzőleg ettél és kéri a következő fogást. Ha mindig enni fogsz, amikor megéhezel, akkor az anyagcseréd fel fog gyorsulni. Nem lesz székrekedésed se és fogyni fogsz. Emiatt éhezés sem fog kialakulni. Aki azt mondja, hogy az éhségérzetet el kell nyomni valamilyen alternatív módszerrel az vagy nem ért a fogyáshoz, vagy rosszat akar neked vagy a saját termékét árulja. Én nem akarok eladni neked éhségcsökkentőt, egyszerűen csak ennél gyakrabban, normál adagot és jó ételeket, amik a fogyásodat segítik és meglátod idővel, hogy nem kell pánikba esned, ha rád tör az éhségérzet. Én így fogytam le többek közt.

Habár, ha még további segítségre van szükséged, mert állandóan kudarcba fullad a fogyásod, akkor nyugodtan keress meg vagy jelentkezz személyre szabott diéta tanácsadásra.

Fogyni szeretnék

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás