Női magazinok diéta hazugságai

Írta:
Női magazinok diéta hazugságai

Mennyire hihetünk a női magazinok diéta tippjeinek?

A női magazinok körében megfigyelhető, hogy ahány női magazin van és ahány kiadott lapszámuk annyi diéta létezik már a világban. Szerinted mennyire lehet hinni ezek után nekik? Van értelme továbbiakban is venni őket? A választ rád bízom, mert én nem mondhatom meg, hogy miben higgy, de talán segíteni tudok abban, hogy mit kerülj el a női magazinok olvasásánál.

Miért hazudnak a női magazinok?

Kezdjük ott, hogy miért van ennyi diéta? Először is, ha mindig ugyanazt mondaná mindenki, akkor nem lenne üzlet benne. Nem tudna senki se eladni annyi példányszámot, mint eddig. Ezért mindig újat találnak ki, de az már senkit nem érdekel, hogy van-e valóság alapja vagy sem. Elég, ha egy kicsit megváltoztatjuk az előző cikkben leírtakat és máris kapkodják az emberek. Most kérdezhetnéd, hogy én mivel vagyok jobb, hisz én is diéta és fogyás témában írok, nem? Nálam ez annyiban tér el, hogy van egy fogyás módszer, amit én képviselek és csak ennek szabályai mentén írok és adok tanácsot, de maga a fogyás és diéta téma annyira szerteágazó, hogy mindig van mit írni róla.

Milyen diétákat kerülj?

Manapság nagyon mennek azok a módszerek, amikor azt mondják, hogy egyél ezt, igyál azt és egy hét alatt 3-10 kilót fogyhatsz. Amikor azt látod, hogy heti 1 kilónál többet ígérnek, na az mind kamu. Lehet, hogy fogytál vele, de tuti vissza fogod hízni. Az éhségcsökkentő, béltisztító, vízhajtó, haslapító, emésztéskönnyítő, stb módszerek is mind kamuk. Ezeket azért írják, mert mindenki gyorsan akar fogyni titokban, MINDENKI. És mindenki elcsábul, mikor azt hallja, hogy 5 kiló egy hét alatt. Ezektől a diétáktól csak a pénztárcád lesz könnyebb, de te lehet, hogy több leszel hosszú távon. Van az a mondás, hogy lassan járj tovább érsz. Ez a fogyásnál szó szerint igaz.

Szóval, ha nem egy kamu, női magazinok által kreált diétára és fogyásra vágysz, akkor látogass el ide és mondj véleményt róla:

Diéta tanácsadás

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hét képe