Utolsó 5 kiló leadása és a lapos has titka

Írta:
Utolsó 5 kiló leadása és a lapos has titka

Ahhoz, hogy lapos has alakulhasson ki nálad, az utolsó 5 kiló leadása mindenképpen szükséges lesz. Nem fogok hazudni, a fogyásban ez a legnagyobb kihívás. Nagy súlyból nagyon könnyű fogyni főleg, ha betartjuk a már sokat hangoztatott diéta tanácsaimat a Mit egyek, hogy fogyjak? cikkemben. De az utolsó 5 kiló leadása már kutya kemény munka, profizmusra van szükséged. Ezért elmesélem nekem, hogyan sikerült.

utolsó 5 kiló leadása lapos has titka

Az utolsó 5 kiló leadása

Ha alapvetően vékony vagy,de tudod, hogy lenne még miből fogynod, akkor most mondom, hogy készülj fel az esetleges kudarcra is. Így utólag tudom, hogy nekem valószínűleg azért sikerült lefogynom, mert elsőre sikerült belenyúlnom a legjobb módszerbe. Ez pedig a kalóriaszámolás volt. Félreértés ne essék, akiknek segítek fogyni vagyis az ügyfeleimnek nem kell kalóriát számolniuk, hanem csak felírni, hogy mit ettek és mikor. Ebből én fejből kiszámolom, hogy az amit ők megettek elég kalória volt-e a fogyáshoz és mennyiségileg elég volt-e az éhezés elkerülésére. Tehát neked csak annyi dolgod lenne, hogy egyél és írd fel, majd küld el. Azonban az utolsó 5 kiló leadása nekem se ment volna kalóriaszámolás nélkül és enélkül neked se menne, akár segítek, akár nem. Miért? Mert iszonyatosan nehéz pont annyit enni, amivel jól is laksz és még fogyni is fogsz. Mivel gondolom nem csak zöldségen akarsz élni, mint a nyúl, így muszáj valaminek visszaigazolnia, hogy igen most jól étkeztél. Ezt ugyan úgy megteszem én is, de nekem is szükségem a kalóriamennyiségedre, hogy mennyit ettél, mert mint mondtam nagyon könnyű túl enni magad ezen a szinten a lapos has elérése véget.

Tehát a lapos has elérése igenis lehetséges, bárkinek sikerülhet, de áldozatokat kell hozni, különben egész életedben csak kergetni fogod. A másik, hogy ne gondold azt, hogy az étkezési szokásaid megváltoztatása nélkül menni fog. Adok pár tippet, amik nélkül sose sikerülhet, ha ezeket kicsit se tudod betartani, akkor mindenképpen keress fel és kérj inkább segítséget.

A lapos has titka:

  • Számold ki a kalóriakereted, a neten sok ilyen kalkulátor van. Fokozatosan csökkentsd a kalóriakereted, naponta 50-100 kalóriával és 500-600 kalória mínusz alá ne menj, mert csak éhezés lesz a vége és nem fogsz fogyni. Ez csak azokra igaz hangsúlyozom, akiknek az utolsó 5 kiló leadása a céljuk.
  • Napi minimum 5 étkezésnek meg kell lenni, ami tudom, hogy lerágott csont, de esélyed nincs nélküle.
  • Minimum egy étkezésre kötelező zöldséget enni, nekem ez általában reggel szokott lenni. Az utolsó 5 kiló leadása érdekében pedig jó, ha minél többször, de ez csak opció.
  • Talán a legfontosabb, hogy nincs szabadnapod. A fogyás az egyetlen olyan tevékenység, amire nem tudod azt mondani, hogy most tartok egy szabadnapot. Nincs ilyen egyszerűen. Egy normális diéta és fogyás hónapokig tart már ha a lapos has a célunk főleg akkor, ha az utolsó 5 kilót akarod leadni, mert minél kisebb a súlyod, annál kevesebbet fogsz fogyni egy adott időszak alatt.

Ha ezeket mind teljesítetted és mégsem tudtál fogyni magadtól, akkor neked érdemes lehet jelentkezni egy diéta tanácsadásra, ahol 99% sikerült ígérek neked.

Diéta tanácsadás

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás