Segítség

Írta:
Segítség

Általános gyakori kérdések

  1. Mi az a New Man Program?
  2. Kiknek lehet hasznos az New Man Program?
  3. Mit kell csinálni a New Man Program alatt?
  4. Hol tudom tartani a kapcsolatot a tanácsadóval?
  5. Milyen eredmények érhetőek el a New Man Programmal?
  6. Van lehetőség ingyenesen kipróbálni?
  7. Mikor tudom leghamarabb elkezdeni a New Man Programot?
  8. Hízással kapcsolatos betegség okozhatnak sikertelenséget?
  9. Milyen ételeket ehetek a New Man Program alatt?
  10. Milyen előnyei vannak a New Man Programnak?
  11. A családban külön kell főzni majd nekem?
  12. A fogyásom végén nem fogok visszahízni?

1. Mi az a New Man Program?

A New Man Program a Diet Maker hivatalos fogyás programja. Egy olyan lehetőség ahol segítenek neked a fogyásban otthon, interneten keresztül, állandó kapcsolattartás mellett. Úgy alakítjuk át az étrendedet, hogy beinduljon a fogyás mindenféle csodaszerek nélkül.

2. Kiknek lehet hasznos az New Man Program?

Akik már sokadik fogyókúrán vannak túl, de még mindig nem sikerült megszabadulni a súlyfeleslegüktől. Akik már régóta szeretnének lefogyni, de önerejükből még nem sikerült tartós eredményt elérni.

3. Mit kell csinálni a New Man Program alatt?

Kezdetben még naponta el kell küldened, hogy mit és mikor ettél. Ha már van egy kis gyakorlatod, akkor pár naponta vagy hetente is elég. Amint megkaptam az étkezési listád máris megmondom, hogy jól étkeztél-e vagy sem. Amennyiben vannak benne hibák elmagyarázom hol és mit csinálhatnál jobban és gyakorlati tippeket is adok.

4. Hol tudom tartani a kapcsolatot a tanácsadóval?

Több lehetőséged is van. A legtöbben Skype-ot vagy E-mailt használnak erre a célra, de Facebook-on vagy neked tetsző csatornán keresztül is lehetséges.

5. Milyen eredmények érhetőek el a New Man Programmal?

A program alatt gyakorlatilag addig fogyhatsz le, ameddig te szeretnél. Átlagosan 2-4 kg / hó a normál tempó súlytól függően. Azonban, ha a Testtömegindexed 18.5 alá esik be kell fejezned a programot, mert ez már alultápláltsági szint

6. Van lehetőség ingyenesen kipróbálni?

Igen, van. Erre a célra hoztunk létre egy 30 Napos Ingyenes Diéta Tanfolyamot, ami azt a célt szolgálja, hogy megismerkedj a New Man Program alapjaival. 30 napon keresztül leckéket fogsz kapni, amivel te magad is neki kezdhetsz a fogyásodnak és ha úgy érzed, hogy ez neked való lenne, akkor kérd a tanácsadónk segítségét, hogy komolyabb sikereket is el tudj érni.

7. Mikor tudom leghamarabb elkezdeni a New Man Programot?

Egy jelentkezésre van először szükséged itt: New Man Program. Ezután E-mailben megkapod a visszaigazoló levelet és a benne lévő számlaszámra kell elutalnod a díjat. Amint beérkezik az összeg a számlánkra máris kezdhetjük. Ha olyan időszakban utalod, hogy csak később, másnap vagy hétvége miatt csak hétfőn érkezne be az utalás, akkor ha egy bizonylattal igazolod az utalásod máris neki kezdhetünk.

8. Hízással kapcsolatos betegség okozhatnak sikertelenséget?

A pajzsmirigy-alulműködés, vagy az inzulinrezisztencia megléte sem akadály a fogyásban. Ha olyan betegséged van vagy allergiás vagy valamilyen ételre az sem jelent gondot, mert nincs kötelező étel, amit meg kellene enned, így szabadon eldöntheted, hogy mit nem eszel meg.

9. Milyen ételeket ehetek a New Man Program alatt?

A New Man Program nem szabályozza, hogy mit szabad csak enned, hanem csak azt mondja meg, hogy mit nem szabad enned. Innentől kezdve azt ehetsz, amit szeretnél. Nem kell lemondanod a saját kedvenc ételeidről.

10. Milyen előnyei vannak a New Man Programnak?

  • Csodaszerek és fogyasztó termékek nélkül fogyhatsz
  • Azonnal beindul a fogyásod
  • Napi 5-10 percedbe kerül elküldened az étkezési listád
  • Otthon kényelmesen tudod csinálni
  • Bármit, bármikor meg tudsz kérdezni
  • Gyors reagálási idő
  • Súlyod változásának nyomonkövetése
  • Választ kapsz az eddigi fogyás kudarcaid okaira

11. A családban külön kell főzni majd nekem?

Mivel azt ehetsz, amit szeretsz, így nem kell külön főzni. Ha olyan ételt főztök, amiben csak egy hozzávaló van, amit nem lenne szabad megenni, úgy egyszerűen csak kerüld ki. Például a lebbencslevesben lévő szalonna pont ilyen.

12. A fogyásom végén nem fogok visszahízni?

Nem. A New Man Program úgy van felépítve, hogy mire a fogyásod végére érsz teljes mértékben megtanulod, hogy mit, mikor és mivel szabad enned, így mindig tudni fogod miből mennyit ehetsz anélkül, hogy visszahíznál. A tapasztalatok azt mutatják, hogy még többet is fogsz enni a fogyásod végén, mint a túlsúlyos állapotodban és nem fogsz visszahízni.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta