New Man Program - Jelentkezés

Írta:
New Man Program - Jelentkezés

Csodaszerek nélkül, csak és kizárólag a helyes táplálkozással szeretnél fogyni?
Akkor most jól figyelj:

Hogyan fogyhatsz le egyszer s mindenkorra? A New Man Program a súlyproblémákkal küzdő emberek számára nyújt segítséget. Olyan tudással lehetsz gazdagabb, állandó kapcsolattartás mellett, aminek a révén gyerekjáték lesz számodra a fogyás és a diéta. A megszerzett tudással soha többé nem kell aggódnod, hogy újra elhíznál, mert amíg a legtöbben terméket vagy edzés órákat árulnak, -amik csak a problémát kezelik, de végleg nem oldják meg-, addig a New Man Program ezzel szembe olyan tudást ad a kezedbe, amit nem vehetnek el tőled.

teremy alex

Teremy Alex,
Testsúlycsökkentő tanácsadó

önbizalom

Segítünk a fogyásban

Az első tudásalapú diétával a fogyás még sosem volt ilyen egyszerű.

Amikor elkezdjük a programot és belevágunk együtt a fogyásodba, kielemezzük a saját étkezéseden keresztül, hogy mik azok a tényezők, amik a súlyfeleslegedhez vezetett, mit rontottál el eddig a diétádban és mit, mikor és hogyan kell étkezned a sikeres fogyásod érdekében.

"Hatalmas segítség, hogy mindennap leírom az aznapi étkezéseimet, amit egy külső szem (Alex) elbírál."

- K. Kata

Ezután egy dolgod lesz csak, hogy felírd nekem, mit és mikor ettél aznap. Azt fogod enni, amit szeretsz, nem kell lemondanod a finom ízekről. Sőt még többet is fogsz enni, mint eddig, ezt garantálom. Az étkezéseidet megvizsgálva naprakész tanácsokat kapsz, hogy mit rontasz el vagy mit csinálsz jól. Nem hagyunk cserben és odafigyelünk rád. Sose fogunk neked hazudni, ezért nem ígérünk havonta több 10 kg fogyását, hanem csak 2-4 kg-t, de azok a kilók soha többé nem fognak visszajönni. Töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot és kapni fogsz tőlünk egy árajánlatot az e-mail címedre.
Kételkedsz? Jelentkezz és próbáld ki Ingyenesen először!
Amennyiben mégsem sikerülne fogynod, úgy élj a Pénz Visszafizetési Garanciánkkal!

Garantált az eredmény, ha valóban fogyni akarsz!

A diéta alatt nem kell semmilyen képet küldened és az adataidat sem adjuk ki senkinek.


Mindennap írd fel, hogy mit és mikor ettél és küld el nekem. Azonnal kielemezve és kijavítva naprakész tanácsokat és minőségi tudást kaphatsz, amit nem vehetnek el tőled. Ennyi dolgod lesz csak a diéta alatt!

MINTA:
Reggeli: Egy pirítós, uborka, körözött, 2dl tejeskávé
Tízórai: Alma
Ebéd: Gulyásleves
Uzsonna: Paprikás krumpli
Vacsora: Tejbegríz, málna
Nassolás: Cseresznye

2°°


Ajándék New Man Program Kézikönyv
Az állandó tanácsadás és kapcsolattartás mellett összefoglaltuk, hogy mit kell csinálnod a diéta alatt, hogy te is fogyni tudjál és, ha már lefogytál, hogyan megtartsd a súlyod egy életen át. Gyakorlati példákkal egyaránt. A kézikönyvet digitális kiadásban kapod meg ajándékba, amennyiben részt veszel valamelyik programunkban!

3°°°


Folyamatos kapcsolattartás
Ha valami problémád adódna, akkor azonnal meg tudod kérdezni és szakszerű tanácsokkal láttunk el. Egy online mentort kapsz magad mellé. Nem kell sehova se menned a tanácsokért.

Vége az állandó találgatásoknak. A lehető legjobb diétás módszert kapod annak érdekében, hogy fogyni tudjál. Mások szenvedés árán éri el ugyanezt, amit később vissza is híznak.

4°°°°


Sikeres és tartós fogyás
Nem kell éheztetni és sanyargatni magad. Te döntöd, hogy mit eszel. Te is lehetsz olyan, aki rengeteget eszik és mégsem hízik. Ez nem kiváltság, hanem egy olyan diéta eredménye, ami tudásra épül.

Próbáld ki most INGYEN kötelezettségek nélkül!

Ha a tanácsok ellenére se sikerülne fogynod, élj a Pénz Visszafizetési Garanciánkkal.

"Így, hogy elmagyarázod, mi miért van, sokkal logikusabb és egyszerűbb belátni a hülyeséget!"

- E. Gábor

Kinek ajánlom?

Akiknek már régóta van súlyproblémájuk vagy csak csinosak akarnak lenni, de önerejükből még nem sikerült látványos és tartós eredményt elérni. Terhesség előtt és után lévőknek, akik a plusz kilóktól szeretnének megszabadulni hatékonyan. Azoknak, akik nem állandó éhezéssel és sanyargatással akarnak fogyni, hanem kiegyensúlyozott és egészséges étkezések mellett.

"Sosem éhezem, több energiám van, magabiztosabb a fellépésem, nem szorongok a súlyom, a húrkák, a szűk nadrágok miatt!"

- Cs. Anna

Kinek nem ajánlom?

Nem tudom ajánlani azoknak, akik hirtelen sokat akarnak fogyni mindenféle odafigyelés nélkül. Akik azt képzelik, hogy sütemények és hasonló ételek mellett is sikerül majd lefogyniuk. Ez a diéta nem ígér neked havonta több 10 kilót, ha ilyesmiben gondolkodsz, akkor ne is jelentkezz, mert nem tudok segíteni.

Most biztos azon gondolkozol, hogy mennyire neked való lenne ez a program, de úgy érzed, hogy rajtad eddig se segített semmi. El kell, hogy áruljam, akik eddig részt vettek a programban mind egytől egyig tudtak fogyni. Azonban mindig van olyan ember, aki azért hagyja abba, mert lusta vagy nem elég motivált. Én a tudást a kezedbe adom, amivel sikeresen, éhezés nélkül le tudsz fogyni, viszont utána csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele.

JELENTKEZÉS






*

A jelentkezésed után a következő fog történni:

  • Kapsz egy árajánlatot a megadott e-mail címedre.
  • Kiválasztod, hogy milyen időtávra van szükséged.
  • Skype-on vagy e-mailben felvesszük egymással a kapcsolatot.

Az adataidat bizalmasan kezeljük. Nem adunk át semmit harmadik félnek.
Ha nem érkezik válasz 12 órán belül az e-mail címedre, akkor valószínű, hogy rossz címet adtál meg!


27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás