Halloween jelmezek: Öltözz vékonynak

Írta:
Halloween jelmezek: Öltözz vékonynak

Így lehetsz egy pillanat alatt te is vékony

Milyen könnyű is lenne a fogyás, ha olyan gyorsan történne, mint a Halloween jelmezek felvétele. Hirtelen lecsökkenne a betegek száma, kevesebb munkájuk lenne az orvosoknak, több pénzed maradna hónap végén hiszen kevesebb kalóriát ennél és a rossz, csúnya készétel gyártók tönkre mennének pár nap alatt. Boldog lenne ez a világ? Talán igen. A mostanitól mindenképpen.

Miért ilyen nehéz fogyni mégis?

Ahhoz, hogy fogyni tudjál elkerülhetetlen, hogy kimozdulj a komfort zónádból. Szokták mondani és én is így tartom, hogy a rossz étkezés szokásaink miatt hízunk el és az azokhoz való ragaszkodásunk miatt nem tudunk tartósan lefogyni. Ha valaki minden héten autóvezetés közben neki megy valaminek az utakon, akkor joggal lehet rá mondani, hogy nem tanult meg jól vezetni. Az étkezés is ugyan ilyen. Tudom, hogy nehéz elhinni, de táplálkozni is meg kell tanulnunk, különben olyan mellékhatások érhetnek, mint az elhízás, betegség és rossz közérzet.

Számomra azt jelentette a megoldást ebben, hogy megtanultam az ételek kalóriatartalmát. Például én tudom, hogy a főtt krumpliban 77 kalória van és ez az érték bőven diétásnak tekinthető, miközben nagyon sokan hizlaló ételnek tartják. A sült krumpli változata valóban ilyen, de csak akkor, ha nem tartunk mértéket belőle. Vagyis mi következik ebből? Vaktában nem lehet csak lefogyni kell mögé tudás is.

Halloweenkor segítenek a jelmezek elfedni a valódi énünket, de Halloween csak egyszer van egy évben, erre nem támaszkodhatunk mindig, de kérhetsz Diéta tanácsadást tőlem és segítek a fogyásodban.

Diéta tanácsadás

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hízás hét képe