5 étel, amit nem szabad enni diéta alatt

Írta:
5 étel, amit nem szabad enni diéta alatt

A hét képe

Nem diétás ételeket kell keresned, hanem hogy miért nem tudsz lefogyni.

Tegyük fel, hogy fogyni szeretnél. Mi az első lépés általában amikor elhatároztad magad? Olyan ételeket és recepteket próbálsz meg keresni, amit szerinted lehet enni fogyás alatt. Egy helyes diétánál ennek pontosan az ellentétét kell tenned vagyis meg kell vizsgálnod az étkezéseidet és azokat az ételeket, amit enni szoktál és ki kell szűrni a rossz vagyis a fogyást hátráltat kajákat. Még több fogyás tippekért kérd az ingyenes diéta tanfolyamunkat a cikk alján vagy az oldal tetején.

Diétás étrend?

Mi történik ilyenkor? Amint nem fogsz ilyeneket enni mi marad? Értelemszerűen azok amik segítik a fogyásod és a diétád. Tudni kell, hogy egy étel se hizlal és egy étel se fogyaszt. Az első számú ellenség a sütemény se képes olyanra, hogy amint megeszed máris hízni fogsz tőle. Minden a mennyiségen függ, de nem véletlenül nem lenne szabad enni, ha fogyni szeretnél. Amikor diétázni kezdesz tedd fel magadnak azt a kérdést állandóan, hogy mi éri meg? Megéri 5 perc élvezetért süteményt enni, hogy az egész napod kárba menjen? Esetleg plusz egy órát kell edzened csak azért, hogy azt az 5 perces hibát kiegyenlítsd? Ha erre igen a válasz, tehát megéri neked, akkor elárulok egy nyílt titkot, sosem fogsz hosszú távon lefogyni. Aki így gondolkozik annál csak egy dolog szokott beválni. A betegség csodákra képes, amint neked is lesz egy az elhízásod miatt, már másképp fogod látni a világot és a diétát.

Tehát mit nem ehetek?

Az 5 leghátráltatóbb étel, amit nem szabad a diéta alatt enni:

  • (pék)sütemény, keksz, ropi
  • édesség, cukorka
  • csoki
  • majonéz, tartár mártás
  • vaj, vajkrém, margarin, étkezési zsír

Az első három a magas szénhidrát tartalma miatt, az utolsó kettő a magas zsírtartalma miatt. Itt kezdődik a diéta, hogy ezeket kiiktatod az étrendedből. Ha csak ezeket kiiktatja egy 100 kiló feletti ember olyan könnyedén olvadnának róla a kilók, hogy ihaj. Ha végül sikerül lefogynod, akkor súlytartásnál már minimálisan, de lehet enni akár süteményt is, de csak mértékkel.

Persze most mindenki mondhatja, hogy bárcsak ilyen egyszerű lenne. Sokan vannak, akik egyedül nem képesek belekezdeni egy diéta, éppen ezért segítek személyre szabott diéta tanácsadással, ahol megtanulhatsz mindent a tartós fogyásról. Már csak az a kérdés, hogy mennyire vagy elkötelezett. Még több fogyás tippekért kérd az ingyenes diéta tanfolyamunkat a cikk alján vagy az oldal tetején.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hét képe