Esküvő előtti fogyókúra, hogy még szebb ruhában legyél

Írta:
Esküvő előtti fogyókúra, hogy még szebb ruhában legyél

Ha valahol hát az esküvőn a legfontosabb, hogy te legyél a legszebb. Ennek érdekében ajánlott egy esküvő előtti fogyókúra beiktatása, ha érzed magadon, hogy tudnál te még szebben is kinézni a nagy napján. Nincs is jobb érzés annál, amikor túl csordult önbizalommal állsz az oltár előtt és úgy mondod ki a boldogító igent.

Esküvő előtti fogyókúra

Tökéletes esküvői alak

Mikor kezdjünk bele az esküvő előtti fogyókúrába?

Minél korábban kezded el ezt a fogyókúrát annál biztosabb, hogy a nagy napra eléred a célod. Megfigyelhető, hogy a nyári esküvőkre készülők májusban kapnak a fejükhöz, hogy jó lenne pár ruhamérettel vékonyabb lenni. Ilyenkor sajnos már csak szépíthetünk magunkon, 4-6 kilónál többre nem érdemes számítani, mert a fogyáshoz idő kell. Nem megy egyik pillanatról a másikra. Tehát, ha biztosra akarsz menni, hogy az esküvő előtti fogyókúra meghozza a gyümölcsét, akkor már most neki kell kezdened.

Elengedhetetlen lépések a fogyáshoz

Bárkiről is legyen szó, az esküvő előtti fogyókúra ezen lépései nélkül nem fog tartós eredményt hozni neked:

  1. Sütemények és ahhoz hasonlók nélkülözése. Bárki bármit is mond, ennek kell lennie az első lépésnek, mert ha ezt nem tudod betartani szinte garantált, hogy az esküvő napjára nem fogod elérni a célod.
  2. Többször kevesebbet. Sok helyen lehet hallani ezt, és van is alapja. A lényeg, hogy maximum 3 óránként étkezni kell, hogy elkerüld a zsírraktározás folyamatát. Ezzel a lépéssel még fogyni nem fogsz, de garantáltan megállítja a hízásod és megadja az alapot a fogyásod megkezdéséhez.
  3. Túl súlyodtól függően legalább 400-500 kalóriadeficitre lesz szükséged, ha eredményt is szeretnél elérni. Kalória kalkulátorokkal ezt szépen ki lehet számolni, hogy neked mennyi most a kalóriaszükségleted, de fontos, hogy 1000 kalória alá már ne menj.
  4. Fontos, hogy ne csak diétázz, de sportolj is. A diéta alatt izomzatból is fogsz fogyni. Ez nem jó hír, ezért kell erősítő és kardió mozgásokat végeznünk az esküvő előtti fogyókúra alatt. Heti 2-3 edzéssel már jó vagy.
  5. Tűzz ki reális célt. Ha augusztusban van az esküvőd és januárban kezded el az esküvő előtti fogyókúra lépéseit, akkor számolj azzal, hogy 20-30 kilónál többet nem fogsz tudni leadni egészségesen. Ha 40-50 kilóval küzdesz jelenleg, akkor ne lepődj meg, hogy nem fogsz teljesen lefogyni. A gyors fogyás nem lehet opció, mert 95%-ban visszahízás lesz a vége.

Azonban, ha 100%-ig biztosra akarsz menni, hogy az esküvői ruhád a karcsúságodat mutassa, akkor érdemes felkeresni egy fogyással foglalkozó szakembert is.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

esküvő diéta fogyás