Így néz ki egy átlagos 30 év körüli nő

Írta:
Így néz ki egy átlagos 30 év körüli nő

Avagy egyre nagyobb az esélye, hogy egy átlagos 30 éves nő már túlsúlyos lesz

Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év körüli nő leszűkítve csak a magyar lakosságra. Ha az összlakosságot nézzük, akkor megfigyelhető, hogy a népesség több mint 60%-a minimum túlsúlyos, ami azt jelenti, hogy az optimális testsúlyhoz képest már 11-13 kiló plusz túlsúlynak tekinthető. Ezt nem én mondom, hanem az OÉTI(Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet). Lássuk, akkor milyen egy valódi nő. Még több fogyás tippekért kérd az ingyenes diéta tanfolyamunkat a cikk alján vagy az oldal tetején.

30 év körüli átlagos nő

Vegyünk egy példát. Átlagos női magasság 165 cm, ehhez 30 évesen optimálisan 58 kiló párosul. Ez az aranyközépút és már 69 kiló túlsúlyosnak számítana ennek az illetőnek. Férfiak esetében ennél a magasságnál 61 kiló lenne az optimális, de ugyan úgy 69 kilótól már túlsúlyosnak számítanak. Ez egy képzeletbeli határ természetesen, gyakorlatilag a BMI indexhez mérjük és 25 felett számít valaki túlsúlyosnak. Persze meg kell jegyezni, hogy nagyban befolyásolja az értéket az izomtömeg mérete, de mivel a lakosság többsége nem egy izompacsirta, így nem sok emberre mondható el, hogy nála téves adatod adna a BMI. 30 Testtömegindex felett pedig már elhízott az illető. Tehát, ha sétálunk az utcán és véletlenszerűen rábökünk egy nőre, legyen az akár hány éves, akkor nagyobb az esélye, hogy egy minimum túlsúlyos illető lesz az. Ez jól van így? Vajon tényleg nem kéne foglalkozni ezzel a problémával, egyszerűen az egyénre bízni? Az a gond ezzel, hogy drasztikusan emelkedik a súlyproblémákkal küzdök száma. Minél több a kövér ember, annál több a beteg ember. De, ha csak elképzelnénk egy átlagos nőt, akkor hogy nézne ki? Adok pár tippet:

tumblr_luc13pnvqa1qlagqgo1_1280_1.jpg

30 év körüli átlagos nő

30 év körüli átlagos nő

30 év körüli átlagos nő

30 év körüli átlagos nő

Persze lehet szép valaki plusz kilókkal is. Nézzük meg a plus size (molett) modelleket. Arca, bőrre mindenki szép, sőt bizony nagyon sok férfi megy utánuk, de miért ne lehet az a szép arc egy vékonyabb testtel is szép? Általában, aki váltig állítja, hogy a vékony emberek milyen csúnyák, az is túlsúlyos. Ez fordítva is igaz sajnos. Sokkal könnyebb azt mondani, hogy "én így is szép vagyok", minthogy "változtatnom kell".

Tényleg olyan rossz vékonynak(normális testalkatúnak) lenni?

Még több fogyás tippekért kérd az ingyenes diéta tanfolyamunkat a cikk alján vagy az oldal tetején.

Pár furcsa szavazás a tisztán látás véget.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hízás molett