Hasról akarok fogyni, hogy csináljam?

Írta:
Hasról akarok fogyni, hogy csináljam?

Fogyás hasról? Valóban lehetséges?

A fogyás hasról téma még mindig népszerű vágyálom a diétázók körében. A kérdésre adott válasz tömör: Sehogyan. Talán ez a legegyszerűbb válasz rá és itt abba is hagyhatnám az írást, mert tényleg mit lehetne még mást hozzá fűzni.

Sajnos sok helyen olvasom és hallom, hogy egyesek alapvetően csak bizonyos testrészükkel elégedetlenek a testükön, de amúgy minden rendben lenne velük. Ugye vannak olyan alkatú emberek, akik leginkább hasra vagy combra híznak legjobban és ez nem kicsit ront az alakjukon. Persze a legpraktikusabb az lenne, ha csak arról a testrészről tudnának fogyni, de sajnos nem így működik az emberi szervezett, ezért ez nem lehetséges. Csak arányosan tudunk megszabadulni minden feleslegünktől, de ahova elsősorban hízzunk onnan mehet le a leghamarabb a zsír, így az áhított fogyás hasról lehetséges, ha oda hízzunk főleg.

fogyás hasról

Sajnos ez a genetikán múlik, hogy ki hova hízik jobban. Legtöbbünk hasra hajlamos hízni, köztük nálam is ez volt a jellemző. Amikor hízunk elsősorban itt jelennek meg leghamarabb a zsírpárnák és fogyás közben innen fogyunk le a legkésőbb. Vannak olyan honlapok, amik kifejezetten " fogyás hasról " típusú edzéseket reklámoznak, azonban ezek csak kitalációk, hogy jobban el tudják adni a terméküket. Annyi igaz, hogy feltudjuk kicsit gyorsítani a folyamatot úgy, hogy arra a testrészre többet edzünk, így jobban izmosodik és formálódik. Persze ettől még nem leszünk vékonyabbak, de a testzsírszázalékon már is javíthatunk és külsőre pofásabban nézhetünk ki, egy kicsit.

Egyetlen módszer van amitől helyileg fogyhatunk, az pedig a zsírleszívás. Előnye, hogy valóban onnan távolítja el a zsírt ahonnan szeretnénk, így a fogyás hasról nem álom többé és mivel a zsírsejteket távolítják el, így örökké vékonyak leszünk azon a részen. Hátránya pont ugyan ez, mivel sose hízhatunk már oda, így ha mégis elkezdünk hízni egy-egy rosszabb időszakunkban akkor ahol még van zsírsejtünk oda még jobban fogunk hízni, így aránytalanul vastagabb lehet a fenekünk például és drasztikus határvonalak alakulnak ki a leszívott helyek mentén. Csúnya látvány az biztos.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás