Sziget 2015 - Hogyan fogyhatsz a Szigeten?

Írta:
Sziget 2015 - Hogyan fogyhatsz a Szigeten?

Fogsz menni a Szigetre vagy más rendezvényre, fesztiválra, de épp diétázol? Akkor ez a cikk neked szól. Nem kell feladnod erre az időre a diétát csak tudatosan kell hozzáállni ehhez a pár naphoz és ha készülsz rá, akkor nem érhet meglepetés. Lássuk mit kell tenned!

sziget 2015

A legnagyobb probléma az szokott lenni amikor elkerülsz otthonról, hogy nincs mit enni vagyis nem tudod azt enni, amit a diéta megkövetel. Ezt nagyon sokszor tapasztalom az ügyfeleim körében is, de van rá megoldás.

Készülj fel rá

Készíts magadnak annyi kaját előre amennyit csak tudsz. Magyarul kezdj el főzni otthon és amit eltudsz vinni magaddal azt vidd is. Lesz mit enned útközben vagy az első két napon is akár. Hosszabb távon maximum a tartós gyümölcsök állnak el, így érdemes almából és banánból feltankolni. Vihetsz magaddal joghurtot, amit elég gyorsan meg lehet enni, ha megéheztél. Nyugodtan készíthetsz szendvicseket csak két dologra figyelj, hogy ne legyen benne vaj és sajt. Ez a kettő hozzávaló nagyon el tudja rontani. Reggelikre vihetsz magaddal tartós zöldséget is, mint pl: paprika.

Tudatosan állj hozzá

Ha már végképp kifogytál az otthoni kajákból, akkor marad az ott kapható. Biztos lesz dinnye árus a Szigeten és dinnyéből kiló számra ehetsz. Ajánlom, hogy naponta egyél meg fél kilót, amivel nemhogy jól fogsz lakni, de fogyni is fogsz tőle. Ugyan ez igaz a kukoricára is, ha árulnak helyben. Tudom csábító, hogy gyors kaján élj, mert finom és nincs vele macera. Ha nincs választásod, akkor legalább a kevésbé rosszat válaszd. Ilyen a hamburger amit, ha majonéz és sajt nélkül kérsz, akkor tutira nem rontod el a diétád, de számolj vele, hogy nem fogsz fogyni se. Ilyen még a gyros tál is, amit sült krumpli, majonéz, tartár mártás és sajt nélkül kérj. Ha van lehetőség valami joghurtos öntet kérj inkább hozzá. Ha vannak "hagyományos" kaják is, mint natúr sült hús, hal, főtt rizs, főtt krumpli, akkor mindenképp azt válaszd.

Mozogj annyit amennyit tudsz

Amennyiben biztosra akarsz menni, akkor tombolj ahogy lehet. Minél többet mozogsz, ugrálsz fel-alá, annál több és több kalóriát fogsz elégetni, aminek meg lesz a hatása pár nap alatt. Úgyhogy nem lehetetlen fogyni a Szigeten se, csak felkészülve menj oda.

sziget 2015

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás