Ha reggelizem, olyan hamar megéhezem!

Írta:
Ha reggelizem, olyan hamar megéhezem!

A hét képe

"Ha reggelizem, olyan hamar megéhezem!"

Gyakori téma a reggeli a diétázók körében és elég sok marhaság lengi körül. Az egyik probléma, amit sokan felhoznak, hogy amikor reggelizek, akkor olyan hamar megéhezek újra. A legtöbben ebből arra következtetnek, hogy ez nem jó fogyás szempontjából, mert ugye mindenhol azt halljuk, hogy kevesebbet kell enni, mint eddig, ami persze csak fél igazság. Aztán persze sokan nem is reggeliznek és észreveszik, hogy úgy sokkal tovább bírják éhség nélkül és ez milyen jó már, nem? Hát nagyon nem!

Bődületes nagy hiba kihagyni a reggelit. Az pedig, hogy hamar megéhezek igenis nagy jó jel, pont ez a lényege, hogy hamar megéhez! Gondolom most azon jár az agyad, hogyan fogok így fogyni.

Általában két dolog miatt hízik el az ember. Vagy azért, mert túl sokat eszik rossz ételekből vagy, mert túlságosan ritkán eszik. Amikor kihagyjuk a reggelit, akkor a ritka evőkhöz fogunk tartózni. Mit csinál ilyenkor a szervezet? Észre veszi, hogy nem kapja meg reggel azt az energiabevitelt, amit igényelne, ezért elkezd raktározni, akkor, amikor majd enni fogsz és tudatosan tartalékol, hogy a reggeli éhséget átvészelje. Magyarul, nem fogsz fogyni, de még lehet, hogy hízni fogsz emiatt. Mi lenne a megoldás? Ha reggelizel vagy legyen ez bármely más étkezés, akkor a tested nem fog raktározni, hanem amit megettél, azt egyből fel is használja és, amint ez meg van, akkor újra jelezz neked, hogy újra enni kéne és jöhet a tízórai vagy az ebéd. Persze a csavar ott van a dologban, hogy nem mindegy mit eszel. Ez dönti el, hogy fogyni fogsz-e vagy sem. Úgyhogy mindenkinek jó étvágyat a következő étkezéséhez.

jelentkezem

Ne törd a fejed azon, hogyan is kezdj neki ennek az egésznek, hanem jelentkezz a New Man Programra és kezd a holnapot lelkiismeret teljesen.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta fogyás hízás hét képe