Good Food Program - Dalma 0. nap

Írta:
Good Food Program - Dalma 0. nap

 good_food_banner.jpg

Amikor elmondták, mit kellene tennem egy egészségesebb életvitel eléréséhez, mind táplálkozás mind mozgás szempontból, nagyon motiváltnak éreztem magam. A tudat, hogy valaki figyeli, hogy mit eszem, és mennyit mozgok arra ösztökél, hogy betartsam a napi rutinokat, amik szükségesek a sikeres változtatáshoz. Ezért, ha esetleg idővel csökkenne a lelkesedésem sem hiszem, hogy feladhatnám, mivel napi szinten elvárásoknak "kell" megfeleljek, és ez a tudat erősebb az akaraterőmnél is:)

Dalma története ott kezdődik, hogy 2 és fél éve megunta a súlyfeleslegét ezért fogyásra szánta el magát. Előtte olyan dolgokat evett, amik nagyban hozzájárultak a kinézetéhez és egyik pillanatról a másikra váltott. 162 centis magassághoz 63 kiló volt és 47 kilóra fogyott le, ami már alultáplált kategória. Ezután csak sínylődött, mert próbálta megtartani a súlyát, de kísérteték őt a régi rossz szokásai. Állandóan csak arra tudott gondolni, hogy édességet, csokit vagy péksüteményt egyen. Amikor győzött rajta kísértés tudta, hogy a "normális" kajákból kell elvennie, hogy ne egyen sok kalóriát aznap, azaz vagy nagyon keveset evett ebédre és vacsorára, vagy ki is hagyta a vacsorát. Ez gyakorlatilag éhezéshez vezetett és ezekből esetekből elég gyakran volt. A szervezete éhezett, ami kalória raktározáshoz vezetett, így el kezdet hízni újra.

vékony

Persze mondhatnánk ez jó dolog, 50-51 kiló lett és így már nem alultáplált, de ettől még idegesebb lett és az édesség utáni vágyát nem tudta csillapítani. Nem bírja abbahagyni az evését, ha egyszer belekezd. Ez a vágy állandóan felül kerekedik rajta. Gyötrelmesnek érzi így a mindennapokat és segítségre volt szüksége. A Good Food Program pont ebben fog segíteni neki, megtanítja, hogyan lehet kiegyensúlyozott az étkezése, anélkül, hogy örökre abba kéne hagyni az édesség evést. Megtanulja Dalma, hogyan mondjon nemet mindenre, amire csak szeretne. Ha ez sikerül, észre fogja venni, hogy az éhezésnek vége és kiegyensúlyozott lett tőle. Amint uralni tudja magát az étkezései alkalmával, úgy tanulhatja meg ismét, hogyan lehet édességet enni, hogy ne legyünk éhesek és ne hízunk el tőle a jövőben. Annyi ideje van rá amennyit szükségének érez, mert a tanulási és leszoktatási folyamatot nem lehet siettetni.

sütemény

Sajnálatára, amikor diétázott nem csak zsírt, de izomzatot is vesztett, aminek nagyon nem örült így utólag látva, ezért olyan erősítő gyakorlatokat adtam a kezébe, amivel újra visszaszerezheti régi tónusait. Napi 10-15 perce mindig van rá, és a fokozatos terhelés biztosítja, hogy visszanyerje régi erejét.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta dalma