Good Food Program - Dalma 28. nap

Írta:
Good Food Program - Dalma 28. nap

good_food_banner.jpg

Nagyon örülök, mert már nem jutnak eszembe és, ha nassolni támad kedvem vagy édesre vágyom, akkor iszom egy forró csokit és kész. :)

Az elmúlt két hétben sem tétlenkedtünk. Neki estünk a legnagyobb öröm forrásnak, a csokoládé, mint boldogság pótló drognak. Mert nem másról van szó, mint egy legális, örömet okozó, kis mennyiségben még egészséges, de nagy mennyiségben már káros, lassú, de biztos elhízást okozó drogról. Létezik jobb és rosszabb változata, már, ami a minőséget illeti, azonban sokban nem különböznek egymástól. Itt az étcsoki és tejcsoki közti különbségről beszélek. Az étcsokiban több a kakaó így keserűbb, de zsírosabb. A tejcsokiban kevesebb a kakaó, de több a tejpor és a cukor, amitől édesebb és szénhidrátban dúsabb. Tehát az étcsoki egy fokkal jobb, olyan ez, mint a fehér kenyér és a teljes kiőrlésű kenyér kapcsolata. A teljes kiőrlésű egy fokkal jobb, de attól még nagyon kalóriadús marad. A tovább mögött kiderül, milyen nehézségeket okoz, letenni a csokit.

Olyan ez, mintha dohányzás vagy alkoholról lenne szó. Hatalmas ember tömeget tart függőségben, és egyre jobban gyártják, annak ellenére, hogy korlátozások vannak megszabva náluk. A legtöbb embernek főleg az esti vagy éjszakai nassolás jelenti a legnagyobb problémát, erre vannak módszer, hogy ezt elkerüljük. Dalma ezzel szemben, inkább reggel fogékony erre, főleg reggeli után, amikor ugye már jól lakottnak kéne lennie. Az első két hét jól ment, de csoki front már voltak hullám völgyek. Próbáltunk több taktikát is, de végül is meg van amit akartunk. Már több, mint egy hete nem evett Dalma csokit, ami elég nagy szó nála.

Habár meg kell jegyezni, hogy a csokival és minden hasonló étellel az a legnagyobb baj, ha azt étkezés előtt vagy után eszük közvetlenül. Ahelyett, hogy magába ennénk, próbáljuk alapanyagként használni. Például én tejbegrízbe szoktam rakni, mert nagyon finom vele. Dalmának is csak a natúr csoki evés tilos jelen pillanatban, de forró csokit a továbbiakban is ihat, ha azt szeretne. Következőnek a sütemények különböző formáinak esünk neki. Nem egyszerre mindnek, hanem fajtánkként lassan haladva.

  1. Torta
  2. Keksz
  3. Csoki
  4. Sütemény 
  5. Péksütemény

 

Ezentúl várom mindenki jelentkezését a gunexg@gmail.com e-mail címre, aki szívesen részt venne a programban. A részleteket személyesen kapja meg minden jelentkező és személyesen foglalkozók mindenkivel, aki hajlandó a segítségemet kérni. Senki sem marad magára. Mindent, amit tudsz magadról írj le, minél több adat áll rendelkezésemre, annál nagyobb az esélyed.

27 Diétás Étellista

Nem tudod, mit lehet enni diéta alatt?

Te is állandóan éhezel?
Te sem salátán akarsz élni?

Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

27 Diétás Étel minta

diéta dalma